juliabobeck.blogg.se

Julklappstips för pojkvännen/flickvännen

Publicerad 2016-12-12 11:26:00 i Tips,

Det här är grejerna som jag köpte till min killes födelsedag men även till vår ettårsdag och jag tänkte dela med mig av dem som tips på presenter ni kan ge till er partner såhär inför julen.
Hoodien kommer från SuperDry och som storleksreferens kan jag säga att Max är 2 meter lång och har storlek XXL för rätt längd i ärmarna. Bra att veta är att SuperDry är små i storlekarna och ofta rekommenderas du gå upp en storlek. 
 
Jag köpte även en tunn, långärmad tröja från H&M med tanke på att hoodien är lite stickig.
 
Boken "letters to my love" är köpt på Fotografiska och innehåller 12 brev med olika teman som du sedan fyller i och sätter ett öppningsdatum på. Det finns även varianter för ens mamma, pappa, barn och barnbarn, jag vet att det finns några fler men inte som jag sett i butik. I brevet som ni kan se nedan så skrev jag om varför jag tycker att Max är fantastisk men valde att låta honom öppna det när han känner sig nedstämd istället för ett specifikt datum. OBS! Kom ihåg att köpa boken i god tid innan den ska ges bort för jag lovar dig att det kommer ta ett tag att skriva 12 brev.
 
Totalen för alla tre presenterna blev ungefär 1 100kr
 
Det här var hans 20 års present och det ni ser härnäst var det jag köpte till firandet av vår 1 årsdag.
 
Strumporna är från H&M och var lite mer av en interngrej men de har massa roliga motiv som kan passa just dig och din partner eller till vem som helst egentligen. (Och ja, jag köpte matchande sushistrumpor till mig själv).
 
Eftersom att det var vår första årsdag så ville jag köpa något mer sentimentalt så en inramad bild från hans student kändes alldeles rätt. Ramen kommer från Gallerix och har glas på både fram- och baksida så att oavsett vart den flyttas så kommer bakgrunden ändras, ett koncept som jag gillade. Jag skrev också ut bilden på Gallreix vilket tog cirka 45 minuter.
 
Totalen för trumporna, ramen och bilden blev ungefär 400kr
 
Vi ses och vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Julia

En tjej på 19 år med ett brinnande intresse för foto. Utöver det så älskar jag mode i all dess form. Jag kommer dela med mig av min vardag, tips och funderingar. Helt enkelt en blogg med blandat innehåll. Jag hoppas att ni kommer hit för att stanna och ta del av min lilla bit av cyberrymden. Vi ses och vi hörs!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela