juliabobeck.blogg.se

Sjuk :(

Publicerad 2015-08-31 01:00:59 i En dag i mitt liv,

Jag har genom hela högstadiet lyckats bli sjuk inom första veckan av skolan men förra året slapp jag det som tur var och när jag inte sett några tecken på förkylning under de första två veckorna av den här terminsstarten så blev jag glad och tänkte att jag äntligen brutit den onda cirkeln.
 
Men så kom den här helgen. Jag hade lite smått ont i halsen under fredags morgonen men tänkte att med lite halstabletter, mycket vatten och lite varmare kläder än kjol och linne skulle hjälpa. Vilket det gjorde, ett tag iallafall. Kvällen/natten spenderades utomhus med blandat folk från olika gymnasieskolor i Stockholmsområdet. Vinden och det faktumet att man behövde prata ganska högt för att bli hörd tog hårt på min röst, först lät den bara lite raspig. Men när man kommit hem och fått sova lite så vaknar man till att knappt ha något ens i närheten till röst. Så läxa lärd: Ha alltid något som täcker halsen om du planerar att vara utomhus i x-antal timmar i slutet av sommaren/början på hösten.
 
Vi ses och vi hörs!

Om

Min profilbild

Julia

En tjej på 19 år med ett brinnande intresse för foto. Utöver det så älskar jag mode i all dess form. Jag kommer dela med mig av min vardag, tips och funderingar. Helt enkelt en blogg med blandat innehåll. Jag hoppas att ni kommer hit för att stanna och ta del av min lilla bit av cyberrymden. Vi ses och vi hörs!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela