juliabobeck.blogg.se

"Life update"

Publicerad 2016-02-03 08:20:33 i En dag i mitt liv,

Kommer med en liten "life update". Oväntat? Nej. 

Det har hunnit hända lite saker sen senast... 

...har gått och blivit kär. Hittat en kille som gör mig ofantligt lycklig. Något jag inte trodde skulle hända så plötsligt. Har alltid fått höra den klassiska "det händer när du minst anar det". Något jag bara himlat med ögonen över ända fram tills nu, allt bara föll på plats helt enkelt. 

...engagerat mig mycket i skolans elevambassadörs rörelse, mycket mer än förra året. Jag har verkligen fått upp ögonen för hela konceptet av att prata med folk och försöka inspirera dem till saker, att välja samma gymnasieskola som mig, i det här fallet. Att vara med under alla 3 dagar som gymnasiemässan höll på samt att ha varit med på varenda öppet hus blev så mycket roligare och givande än jag förväntade mig. 

...åkt till Romme. Jag valde att ta med mig min snowboard, något jag inte gjort förut när jag har åkt med skolan. Jag spenderade dagen i backen med två vänner samt min pojkvän. Det var verkligen en mysig dag trots att väckarklockan gick igång vid halv fyra på morgonen. 

...blivit ordentligt sjuk, igen. Jag klarade mig ett bra tag, för att vara mig iallafall. Men så slog det till efter resan till Romme. Jag hann knappt komma hem så var febern framme och här ligger jag, fortfarande lite mer än en vecka senare, febern i behåll, snuva och härlig huvudvärk som kommer och går. På grund av febern så är jag trött konstant så något skolarbete blir knappast gjort vilket bara matar på min stress kring diverse skolarbeten. Men en sak i taget så ska det säkert lösa sig till sist. 

Vi ses och vi hörs!

Om

Min profilbild

Julia

En tjej på 19 år med ett brinnande intresse för foto. Utöver det så älskar jag mode i all dess form. Jag kommer dela med mig av min vardag, tips och funderingar. Helt enkelt en blogg med blandat innehåll. Jag hoppas att ni kommer hit för att stanna och ta del av min lilla bit av cyberrymden. Vi ses och vi hörs!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela