juliabobeck.blogg.se

En blandad söndag

Publicerad 2016-05-22 18:31:35 i En dag i mitt liv,

 Min söndag har varit väldigt blandad. Började dagen med lite youtube, avokadomackor och citronvatten. Jag hämtade ut en free-bra i fredags som jag hade beställt från Twilfit för nån vecka sen men blev besviken då kartongen var extremt tilltygad och ihopknycklad vilket gjorde bh:n i sig också blivit missformad. Jag tog mig därför till en av deras butiker i hopp om att få byta till en ny. Bytet gick jättebra, kassörskan på Twilfit var jättetrevlig och hjälpsam vilket gjorde det hela till en bra upplevelse. Jag köpte även en ny topp från gina tricot, även där var kassörskan väldigt trevlig så dessa två kvinnor gjorde min dag lite bättre då de hade ett gott humör och ett trevligt bemötande.
 
Men sen så skulle jag gå till min cykel för att ta mig hem, medan jag står i en rulltrappa så hör jag små visslingar, lite som att någon lockar på en katt. Jag vänder mig om och ser tre till fyra snubbar i 20-25 års åldern på den motsatta rulltrappan som storflinar rakt mot mig. Det är sådant beteende som gör att jag äcklas lite av mänskligheten i allmänhet. Tydligen kan man inte bara få gå igenom ett shoppingcentrum och sköta sitt eget. Äckligt beteende är vad det är. Oavsett vem du är så bör du behandlas med respekt men vissa behöver tyvärr fortfarande lära sig detta. Vilket fall så hade jag överlag en bra söndag, jag har nu kommit hem och har lite plugg som väntar.
 
Vi ses och vi hörs!

Om

Min profilbild

Julia

En tjej på 19 år med ett brinnande intresse för foto. Utöver det så älskar jag mode i all dess form. Jag kommer dela med mig av min vardag, tips och funderingar. Helt enkelt en blogg med blandat innehåll. Jag hoppas att ni kommer hit för att stanna och ta del av min lilla bit av cyberrymden. Vi ses och vi hörs!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela