juliabobeck.blogg.se

Julen 2015 <3

Publicerad 2015-12-26 19:06:32 i Mode,

Jag antar att jag inte är ensam om att ha brist på julkänsla det här året. Snön uteblev med en temperatur som lika gärna skulle kunna passa in på våren. Men julafton kommer ändå. Jag har oftast köpt julklappar bara för att jag vill ge något tillbaka till min familj men det här året känns det som att jag lyckades lägga mer tanke bakom det jag köpt. Men jag kan inte tacka min familj nog för presenterna jag fått, speciellt min mamma som nyss opererat sitt knä men ändå ansträngde sig med alla presenterna. Det här är ett inlägg med bilder på vad jag hade turen att få i julklapp. Jag kommer skriva vart de olika sakerna kommer från, iallafall de som jag vet om. Enjoy! :) 
Högtalare: JBL Charge 2+ och powerbank: Sandström
Långärmad klänning och crop-top: Gina tricot
Victoria's secret Bombshell 100ml: Victoria's secret Stockholm
Hoola bronzer och High beam highlighter, båda från benefit: Sephora
NAKED 3 Urban Decay: Kicks
Glasbox: okänd
Halsbandet som ni sett tidigare i inlägget var från min syster och gavs till mig i den här söta asken som hon gjort själv. Bilder på mig, henne och massa uppmuntrande ord <3
Jag och min syster fick ett gemensamt Netflix-konto samt att jag inom några dagar kommer få ett par högmidjade svarta jeans från Topshops "Tall collection"
Lorac PRO palett (ögonskuggor): Ytterligare en present som jag får i efterhand :) 
Girl Online on tour av Zoe Sugg och Pointless book 2 av Alfie Deyes: Bokhandel i London (finns att köpas online)
 
Vi ses och vi hörs!

Om

Min profilbild

Julia

En tjej på 19 år med ett brinnande intresse för foto. Utöver det så älskar jag mode i all dess form. Jag kommer dela med mig av min vardag, tips och funderingar. Helt enkelt en blogg med blandat innehåll. Jag hoppas att ni kommer hit för att stanna och ta del av min lilla bit av cyberrymden. Vi ses och vi hörs!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela