juliabobeck.blogg.se

Konsten att göra gymmet roligt

Publicerad 2014-11-22 20:41:00 i Min lilla bit av cyberrymden,

Det går ofta i vågor när det kommer till mig och träning. Under vissa perioder älskar jag det och går till gymmet 3-5 gånger i veckan men sen kommer det perioder då det kan gå upp mot 2 veckor mellan besöken på gymmet. Så nu har jag bestämt mig för att ta tag i detta och skaffa motivationen.
Att ha hög ämnesomsättning är något jag är tacksam för, då den är en stor hjälp och så behöver jag inte anstränga mig lika mycket eller tänka på vad jag stoppar i mig. Men jag vill fortfarande vara aktiv och röra på mig, för min hälsas skull. Jag tränar hela kroppen för att balansera träningen men det jag strävar mot är att få en mer tonad mage. Därför har jag tänkt göra ett litet test under de kommande 4 veckorna då jag i slutet av varje vecka kommer ta en bild för att sen förhoppningsvis se resultat vart efter som veckorna går. Förhoppningsvis kommer det göra mig motiverad under dels dessa kommande 4 veckor men också inför framtiden om jag faktiskt ser att det ger resultat. Så sammanfattningsvis är planen att ta sig till gymmet ca 2-4 gånger i veckan varav vartannat besök blir mag/rygg-dag så får vi se vart det tar mig och om min motivation till träning blir större.
Jag tänker testa en avslutnings fras så får vi se om den stannar.
Vi ses och vi hörs!

Om

Min profilbild

Julia

En tjej på 19 år med ett brinnande intresse för foto. Utöver det så älskar jag mode i all dess form. Jag kommer dela med mig av min vardag, tips och funderingar. Helt enkelt en blogg med blandat innehåll. Jag hoppas att ni kommer hit för att stanna och ta del av min lilla bit av cyberrymden. Vi ses och vi hörs!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela