juliabobeck.blogg.se

Sista året innan frihet!

Publicerad 2016-08-23 23:25:27 i Min lilla bit av cyberrymden,

Skolan drog igång förra veckan men vi började inte gå efter schemat fören idag. Jag kan knappt tro det men nu är jag inne på tredje och sista året av gymnasiet. Snart är mina tre år på NTI slut. Jag har fått ut så mycket från mina år här och det känns konstigt att det är över inom ett år.
 
Det känns som att jag började ettan för bara några månader sedan men i själva verket så har två av tre år redan passerat. Jag har funnit så många nya saker under mina år på NTI. Jag har funnit nya (fantastiska) vänner, en kille som jag kan se en framtid med, kunskap om socialamedier, utvecklat mina kunskaper om foto, redigering av bilder samt grafisk design och så mycket mer som skulle ta hur länge som helst att berätta om. 
 
Jag har definitivt vuxit som person under dessa år också. Mycket av det har jag elevambassadörsgruppen att tacka för. Jag har blivit mer bekväm i att prata inför folk samt att skapa nya kontakter. utan den gruppen hade jag nog inte känt lika många personer på skolan och jag skulle antagligen inte heller ha hittat den fantastiska killen som jag snart firar nio månader med inom kort. Det har även inspirerat mig en del till vad jag vill göra i framtiden, men jag tänker inte avslöja för mycket om det, det kan vi ta en annan gång. 
 
Jag ser fram emot vad året har att bjuda på och att komma ett steg närmere vad man nu kankse ska kalla frihet. Alla säger att det tredje året är det bästa och därmed det som går snabbast så det gäller att ta vara på alla roliga möjligheter. 
 
Vi ses och vi hörs!

Om

Min profilbild

Julia

En tjej på 19 år med ett brinnande intresse för foto. Utöver det så älskar jag mode i all dess form. Jag kommer dela med mig av min vardag, tips och funderingar. Helt enkelt en blogg med blandat innehåll. Jag hoppas att ni kommer hit för att stanna och ta del av min lilla bit av cyberrymden. Vi ses och vi hörs!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela