juliabobeck.blogg.se

Slutrea när den är som bäst!

Publicerad 2016-07-30 13:01:29 i Mode,

Sommaren går mot sitt slut och lika så vill affärerna att deras sommarkläder ska göra. Ta slut det vill säga. Då känner jag att det är min plikt att hjälpa dem så här kommer mina fynd från slutrean.

Jag började med att besöka Zara och oj vad de hade rea! Tror inte att jag såg mer än kanske en ensam klädställning som inte var på rea. Det fanns minst sagt myyyycket att välja på. Jag gick därifrån med en myströja för 79kr och en topp för 199kr.

Har aldrig provat eller ägt ett par Levis jeans men när de hade sådan stor rea så kunde jag inte motstå att prova några och hittade dessa nedsatta från 1 099kr till 330kr!!

Som jag har letat efter en vit bikini som inte ser genomskinlig ut och samtidigt är min stil samt smickrar min kropp. Och här har ni den, en vit (duh) bikini med roséguld detaljer från h&m och endast 125kr för båda delarna tillsammans!

Nog har jag bh-ar så det räcker och blir över men en grå skönhet som denna från Hunkemöller för endast 100kr går bara inte att avstå från.

Tyvärr så har jag kommit till den sorgliga insikten att skolstarten närmar sig och att jag behöver en almenacka. Denna gråa almenacka från Lagerhause kostade 129kr. Jag har även under en längre period tänkt att jag ska införskaffa en dagbok där man kan skriva om vad som händer i ens liv samt klistra in bilder, biljetter osv, en minnesbok helt enkelt. Jag älskar rosa och diverse metallfärgen så denna rosa/guldiga dagbok blev perfekt och kostade endast 79kr.

På Pull&Bear var rean inte så stor till mängden kläder men oj var priserna låga. Den svarta myströjan kostade mig inte mer än 59kr och den söta vita toppen - hör och häpna - kostade 39kr!

Bikbok är min favoritbutik och jag har handlat en hel del på deras rea under denna sommar som ni tyvärr inte fått se. Men nu när de vill bli av med det sista så fanns erbjudandet köp 3, betala för 2 på alla rea-plagg. Så för 249kr fick jag med mig dessa drömmiga plagg hem.

Vi ses och vi hörs!

Om

Min profilbild

Julia

En tjej på 19 år med ett brinnande intresse för foto. Utöver det så älskar jag mode i all dess form. Jag kommer dela med mig av min vardag, tips och funderingar. Helt enkelt en blogg med blandat innehåll. Jag hoppas att ni kommer hit för att stanna och ta del av min lilla bit av cyberrymden. Vi ses och vi hörs!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela