juliabobeck.blogg.se

Två nya favoriter

Publicerad 2016-04-26 14:00:00 i Favoriter,

Jag skulle vilja börja med en ny sak här på blogggen. Istället för att alltid visa exakt allt jag köpt som en haul så vill jag visa er när jag tycker om något extra mycket, gammalt som nytt. 
Det här är alltså en bok från Fotografiska som har en butik vid Gallerian i Stockholm. Detta är ett ganska nytt inköp och jag älskar verkligen att göra listor så detta var den perfekta boken för mig. Många gillar att rita för att komma ifrån stress osv men då jag som sagt älskar att organisera och göra listor så har jag märkt att detta ger mig samma effekt. Kan verkligen rekommendera den!
Här ser ni en fantastisk parfym, så fräsch! Detta är Calvin Kleins sommardoft "one summer 2016 edt". Det är en unisex-doft vilket innebär att den är designad att passa alla oavsett kön vilket jag tyckte om och ville testa. Jag är verkligen dålig på att beskriva dofter om det inte är uppenbart så som t.ex. vanilj- eller rosdoft. Därför tänkte jag rent av kopiera beskrivningen av parfymen som sidan eleven.se gav. "Calvin Klein CK One summer 2016 EdT - öppnar upp med ljusa, friska noter av lime, mojito, citron, ingerfära och gröna äpplen för att sedan övergå i ett värmande hjärta av guava, enbär och tahitisk tiareblomma. Doften landar sedan mjukt i en bas av cederträ, kokosmjölk och mossa." Så om det var något i den beskrivningen du fastnade för så rekommenderar jag starkt att ta dig till en butik och se om du gillar den tillräckligt för att köpa hem en egen. Jag köpte min på kicks för cirka en vecka sedan, så kan tipsa om att kolla där först eftersom att de t.o.m. den 3:e maj har 25% rea på utvalda sommardofter (one summer inräknad) så ni får skynda ifall ni vill ha ett nedsatt pris. 
 
Vi ses och vi hörs!

Om

Min profilbild

Julia

En tjej på 19 år med ett brinnande intresse för foto. Utöver det så älskar jag mode i all dess form. Jag kommer dela med mig av min vardag, tips och funderingar. Helt enkelt en blogg med blandat innehåll. Jag hoppas att ni kommer hit för att stanna och ta del av min lilla bit av cyberrymden. Vi ses och vi hörs!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela