juliabobeck.blogg.se

fredagsmys, lördagsgodis och söndagsplugg

Publicerad 2015-09-27 18:01:34 i En dag i mitt liv,

Matte till 16:30 på en fredag är kanske inte det ultimata men med en mysig och lugn helg som väntar så blir det iallafall lite enklare att genomlida. 
 
 
Det är inte mycket som går upp emot att spendera en hel kväll med Eira. Deeptalks, mycket skratt, många fula snapchat stories, kolla på paradise hotel och så en liten sockerkick på det. Kort och gott ett recept på den perfekta hemmakvällen!
 
När man bara sovit några få timmar natten innan så blir lördagen till största del spenderad i sängen med det godiset som blev över från kvällen innan. Med tanke på hur lite jag sover under skolveckorna så var en hel dag i sängen ganska uppskattad även om man kunde önskat att ha varit mer produktiv.

 
Sen kom söndagen, dags att ta tag i saker och göra sig redo för en ny vecka. Jag vill tro att jag är ganska organiserad så jag såg till att ladda ner en app där man kan göra olika "att göra"-listor. Den är lite mer effektiv än Iphones egna "påminnelser". Appen heter "Do!" för er andra som också älskar att strukturera upp allt som ska hinnas med under dagarna. 
 
Vi ses och vi hörs!

Om

Min profilbild

Julia

En tjej på 19 år med ett brinnande intresse för foto. Utöver det så älskar jag mode i all dess form. Jag kommer dela med mig av min vardag, tips och funderingar. Helt enkelt en blogg med blandat innehåll. Jag hoppas att ni kommer hit för att stanna och ta del av min lilla bit av cyberrymden. Vi ses och vi hörs!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela